XERRADA: L’OSTEOPATIA I L’EMBARÀS (21/03/14)

L’osteopatia és una teràpia suau i sense riscos per la dona embarassada. L’embaràs és una època de molts canvis, tant físics com fisiològics. Degut a les hormones i a altres factors, el cos canvia, l’estat d’ànim i els hàbits de la futura mare també.

 

foto2

 

Sovint les dones que esperen un fill pateixen nàusees, desequilibris a la columna dorsal i lumbar, digestions pesades, cremors, cames inflades, ciàtica, etc. L’osteòpata pot tractar tots aquests transtorns; ajundant a reequilibrar tots els canvis, tant estructurals (musculo-esquelètic) com viscerals; i així obtenir una major adaptació i preparació del cos per l’embaràs i pel part. D’aquesta manera el nadó tindrà un millor confort al ventre de la mare i l’embaràs serà més agradable per tots dos; mare i fill.

 

osteopatia1

 

– Quan ?

Divendres 21 de març de 2014 a les 19:30h.

 

– A on?

GLOBAL SALUT

Carrer La Torre de Claramunt, 4, bxs

Igualada (Telf. 93 804 52 27)

 

– Qui? Míriam Àvila Casado, Osteòpata de Global Salut.

 

Només cal confirmar prèviament la vostra assistència trucant  al  93 804 52 27  o  enviant un correu a globalsalutinfo@gmail.com

Us hi esperem!

 Leave a Reply